Tarvitsetko apua yksittäiseen markkinointiprojektiin tai omat markkinointiresurssisi eivät joka tilanteessa riitä? Vuokraa kokenut markkinoinnin projektipäällikkö käyttöösi. Määrittelemme kanssasi tavoitteet ja teemme suunnitelman, laskemme budjetin sekä hoidamme järjestelmällisesti toteutuksen. Viemme projektin ammattitaidolla maaliin ja raportoimme lopuksi tulokset.

Vuokraa tehokas projektipäällikkö
markkinointisi avuksi

Mikä onkaan tarpeesi, me tulemme avuksesi ja mitoitamme yrityksesi tarpeita vastaavan sopimuspaketin.
Ota meihin yhteyttä tai varaa suoraan yhteydenottolomakkeella vartin etätapaaminen.

asiakkaitamme

markkinoinnin projektipäällikkö tulee avuksesi esimerkiksi seuraavissa tarpeissa:

Digitaalisen markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen, kuten hakukonemarkkinointi, somemarkkinointi ja inbound-markkinointi

Monikanavaiset kampanjat ja digimarkkinointikampanjat

Tapahtumatuotannot kuten seminaarit, messut, promootiot ja lanseeraukset

Vuokraamalla kokeneen markkinoinnin ammattilaisen käyttöösi, saat joustavasti ja tarpeeseesi mitoitetun resurssin toteuttamaan yrityksellesi tuloksellista markkinointia ilman kiinteitä palkkakustannuksia, työvälinekustannuksia, koulutuskuluja yllättäviä sairauskuluja tai muita työntekijän sivukuluja.

Me huolehdimme, että oma osaamisemme on timanttista ja aina ajassa kiinni. Meillä on työvälineet kuten laitteet, ohjelmistot ja liittymät. Me tulemme sovitusti paikan päälle, toteutamme palvelua etänä tai jotain tältä väliltä - sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Meillä on myös valmiit kontaktit niihin markkinoinnin palveluihin ja toteutuksiin, joihin tarvitaan erikoisosaamista - kilpailutamme ja manageeraamme puolestasi niin brändiuudistukset, kampanjakoordinoinnit, verkkosivustoprojektit kuin tapahtumatuotannot, ammattimaisesti ja kustannustehokkaasti.

Meille on tärkeää, että yrityksesi saa markkinoinnilla tuloksia. On kyseessä sitten digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuden suunnittelu ja toteuttaminen, sisältömarkkinoinnin suunnittelu asiakashyötyjen ja -arvon näkökulmasta, yksittäiset kampanjat tai muut markkinoinnin projektit, tavoitteet ja mittarit kannattaa asettaa järkeviksi, budjetti miettiä realistisesti ja toteutus aikatauluttaa napakasti.

Yrityksen omistajana, toimitusjohtajana tai myyntijohtajana sinun tehtäväsi on keskittyä liiketoimintaan - me huolehdimme, että markkinointisi on ajanmukaista ja tukee liiketoimintasi tavoitteita, pysyy sovitussa budjetissa ja tuottaa tuloksia sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Joustavuutta ja kustannustehokkuutta ulkoistuspalvelulla

Tuloksellinen markkinointi tuo lisäarvoa liiketoiminnalle