Oletko yrityksesi omistaja, toimitusjohtaja tai myyntijohtaja ja hoidat oman toimesi ohella markkinointia, mutta jolle ei liikene tarpeeksi aikaa? Sinulla ei ehkä ole syvempää markkinointiosaamistakaan? Tai markkinointihenkilösi on jäämässä pois töistä pidemmäksi aikaa? Ulkoista markkinointisi ja vuokraa osa-aikainen markkinointipäällikkö!

Markkinoinnin ulkoistus

Mikä onkaan tarpeesi, me tulemme avuksesi ja mitoitamme yrityksesi tarpeita vastaava sopimuspaketin markkinointisi ulkoistamiseen joko kokonaan tai sovituin osin.
Ota meihin yhteyttä tai varaa suoraan yhteydenottolomakkeella vartin etätapaaminen.

asiakkaitamme

Markkinoinnin ulkoistuksella Saat markkinointiosaamista ja vaihtoehdon
henkilön palkkaamiselle:

Markkinointistrategia, markkinointisuunnittelu, budjetointi, aktiviteettien toteutus ja raportointi

Kiinnostavaa, potentiaalisia asiakkaitasi palvelevaa ja ostohalut herättävää sisältöä eri kanaviin

Digitaalisten markkinointiratkaisujen hyödyntäminen tehokkaasti

Liidit ja muu myynnin tukeminen modernein digimarkkinoinnin ja sisältömarkkinoinnin keinoin

Brändin hallinta sekä bränditunnettuuden ja brändiarvon kasvattaminen

Vuokraamalla kokeneen markkinoinnin ammattilaisen käyttöösi, saat joustavasti ja tarpeeseesi mitoitetun resurssin toteuttamaan yrityksellesi tuloksellista markkinointia ilman kiinteitä palkkakustannuksia, työvälinekustannuksia, koulutuskuluja, yllättäviä sairauskuluja tai muita työntekijän sivukuluja.

Me huolehdimme, että oma osaamisemme on timanttista ja aina ajassa kiinni. Meillä on työvälineet kuten laitteet, ohjelmistot ja liittymät. Me tulemme sovitusti paikan päälle, toteutamme palvelua etänä tai jotain tältä väliltä - sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Meillä on myös valmiit kontaktit niihin markkinoinnin palveluihin ja toteutuksiin, joihin tarvitaan erikoisosaamista: kilpailutamme ja manageeraamme puolestasi niin brändiuudistukset, kampanjakoordinoinnit, verkkosivustoprojektit kuin tapahtumatuotannot – ammattimaisesti ja kustannustehokkaasti.

Meille on tärkeää, että yrityksesi saa markkinoinnilla tuloksia. On kyseessä sitten digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuden suunnittelu ja toteuttaminen, sisältömarkkinoinnin suunnittelu asiakashyötyjen ja -arvon näkökulmasta, yksittäiset kampanjat tai muut markkinoinnin projektit, tavoitteet ja mittarit kannattaa asettaa järkeviksi, budjetti miettiä realistisesti ja toteutus aikatauluttaa napakasti.

Yrityksen omistajana, toimitusjohtajana tai myyntijohtajana sinun tehtäväsi on keskittyä liiketoimintaan. Ulkoista markkinointisi meille kokonaan tai osittain – me huolehdimme, että aktiviteetit ovat tehokkaita, ajanmukaisia ja tukevat liiketoimintasi tavoitteita, pysyvät sovitussa budjetissa ja tuottavat tuloksia niille asetettujen mittareiden mukaisesti.

Joustavuutta ja kustannustehokkuutta markkinoinnin ulkoistuksella

Tuloksellinen markkinointi tuo lisäarvoa liiketoiminnalle

Tuntihinta alkaen 79 € / h (alv 0 %)

Teemme yrityksellesi maksuttoman markkinointikartoituksen, joka sisältää verkkosivuston toimivuusanalyysin, somekanavien läpikäynnin sekä brändimielikuva-analyysin.

Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai suoraan:
 

Asiakkaidemme kokemuksia markkinoinnin ulkoistamisesta 

"Halusimme kumppanin, joka tuntee ICT-alan markkinoinnin, verkostot ja
toimintatavat. Yhteistyön aloittamisen kynnys oli matala ja pääsimme heti
tekemään tuloksellista markkinointia. Lisäksi voimme käyttää
markkinointiresurssia joustavasti tarpeen mukaan.
Vuokramarkkinointipäällikkö on meille sopiva ratkaisu."

Arto Heikkilä | toimitusjohtaja | Pro Component Oy

Vuokraa kokenut markkinointipäällikkö
yrityksesi käyttöön