Oletko yrityksesi omistaja, toimitusjohtaja tai myyntijohtaja ja hoidat oman toimesi ohella markkinointia, mutta jolle ei liikene tarpeeksi aikaa? Sinulla ei ehkä ole syvempää markkinointiosaamistakaan? Tai markkinointihenkilösi on jäämässä pois töistä pidemmäksi aikaa? Vuokraa osa-aikainen markkinointipäällikkö!

Vuokraa kokenut markkinointipäällikkö
yrityksesi käyttöön

Mikä onkaan tarpeesi, me tulemme avuksesi ja mitoitamme yrityksesi tarpeita vastaavan sopimuspaketin.
Ota meihin yhteyttä tai varaa suoraan yhteydenottolomakkeella vartin etätapaaminen.

asiakkaitamme

Saat markkinointiosaamista ja vaihtoehdon
henkilön palkkaamiselle:

Markkinointistrategia, markkinointisuunnittelu, budjetointi, toteutus ja raportointi

Kiinnostavaa, potentiaalisia asiakkaitasi palvelevaa ja ostohalut herättävää sisältöä eri kanaviin

Digitaalisten markkinointiratkaisujen hyödyntäminen tehokkaasti

Liidit ja muu myynnin tukeminen modernein digimarkkinoinnin ja sisältömarkkinoinnin keinoin

Brändin hallinta sekä bränditunnettuuden ja brändiarvon kasvattaminen

Vuokraamalla kokeneen markkinoinnin ammattilaisen käyttöösi, saat joustavasti ja tarpeeseesi mitoitetun resurssin toteuttamaan yrityksellesi tuloksellista markkinointia ilman kiinteitä palkkakustannuksia, työvälinekustannuksia, koulutuskuluja yllättäviä sairauskuluja tai muita työntekijän sivukuluja.

Me huolehdimme, että oma osaamisemme on timanttista ja aina ajassa kiinni. Meillä on työvälineet kuten laitteet, ohjelmistot ja liittymät. Me tulemme sovitusti paikan päälle, toteutamme palvelua etänä tai jotain tältä väliltä - sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Meillä on myös valmiit kontaktit niihin markkinoinnin palveluihin ja toteutuksiin, joihin tarvitaan erikoisosaamista - kilpailutamme ja manageeraamme puolestasi niin brändiuudistukset, kampanjakoordinoinnit, verkkosivustoprojektit kuin tapahtumatuotannot, ammattimaisesti ja kustannustehokkaasti.

Meille on tärkeää, että yrityksesi saa markkinoinnilla tuloksia. On kyseessä sitten digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuden suunnittelu ja toteuttaminen, sisältömarkkinoinnin suunnittelu asiakashyötyjen ja -arvon näkökulmasta, yksittäiset kampanjat tai muut markkinoinnin projektit, tavoitteet ja mittarit kannattaa asettaa järkeviksi, budjetti miettiä realistisesti ja toteutus aikatauluttaa napakasti.

Yrityksen omistajana, toimitusjohtajana tai myyntijohtajana sinun tehtäväsi on keskittyä liiketoimintaan - me huolehdimme, että markkinointisi on ajanmukaista ja tukee liiketoimintasi tavoitteita, pysyy sovitussa budjetissa ja tuottaa tuloksia sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Joustavuutta ja kustannustehokkuutta ulkoistuspalvelulla

Tuloksellinen markkinointi tuo lisäarvoa liiketoiminnalle

Tuntihinta alkaen 69 € / h (alv 0 %)

Teemme yrityksellesi maksuttoman markkinointikartoituksen, joka sisältää verkkosivuston toimivuusanalyysin, somekanavien läpikäynnin sekä brändimielikuva-analyysin.

Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai suoraan: