WiB on Pro Componentin markkinointikumppani

asiakkaitamme

WiB Marketing Management & Production välittää asiakasyrityksilleen osaajia markkinoinnin moniin tarpeisiin. Asiakkaan tarve voi olla osa-aikainen vuokramarkkinointipäällikkö, markkinoinnin projektipäällikkö tai tiettyyn markkinoinnin osa-alueeseen, kuten Google-markkinointiin tarvittava resurssi.

 

Toisinaan asiakas tarvitsee apuamme kokoaikaisen markkinointiresurssin rekrytointiin.

Pro Component Oy on kotimainen kaupan, teollisuuden ja logistiikan järjestelmien tukkukauppa, joka toimittaa jälleenmyyjäverkoston kautta kassajärjestelmiä sekä tiedonkeruu- ja käsipääteratkaisuja eri toimialoille.

 

Pro Component on ulkoistanut markkinoinnin suunnittelun, toteutuksen ja kehittämisen WiB Women in Black Oy:lle, sillä tarvetta kokoaikaiselle markkinointipäällikölle ei ole.

 

Yhtiön toimitusjohtaja Arto Heikkilä kiteyttää onnistuneen yhteistyön ytimen:
"Halusimme kumppanin, joka tuntee ICT-alan markkinoinnin, verkostot ja toimintatavat. Yhteistyön aloittamisen kynnys oli matala ja pääsimme heti tekemään tuloksellista markkinointia. Lisäksi voimme käyttää markkinointiresurssia joustavasti tarpeen mukaan. Vuokramarkkinointipäällikkö on meille sopiva ratkaisu."

 

Markkinointiyhteistyön aikana on toteutettu esimerkiksi verkkosivustouudistus, Google Ads -mainontaa, sosiaalisen median kampanjoita, graafisia taittoja, uutiskirjeitä sekä tehty sisällöntuotantoa.

WiB auttoi myös rekrytoinnissa 

WiB:n osaajapankista löytyi hiljaisella haulla nopeasti Pro Componentille uusi toimistovastaava edellisen toimistopäällikön eläköityessä. Vaikka WiB on keskittynyt markkinointiresurssien vuokraukseen ja rekrytointiin, löytyy laajasta IT-alan verkostosta myös muita alan huippuosaajia.

 

Arto Heikkilä kiittelee nopeaa ja asiantuntevaa toimintaa:

"Saimme muutamassa viikossa ehdotuksen hakukriteereitämme vastaavasta henkilöstä. Rekrytointiprosessi ei olisi oikeastaan voinut sujua tätä paremmin - suosittelen!"

Jaa artikkeli:

"Halusimme kumppanin, joka tuntee ICT-alan markkinoinnin, verkostot ja
toimintatavat. Yhteistyön aloittamisen kynnys oli matala ja pääsimme heti
tekemään tuloksellista markkinointia. Lisäksi voimme käyttää
markkinointiresurssia joustavasti tarpeen mukaan.
Vuokramarkkinointipäällikkö on meille sopiva ratkaisu."

Arto Heikkilä | toimitusjohtaja | Pro Component Oy

Pro Component on ulkoistanut markkinoinnin suunnittelun ja toteutuksen WiB:lle