asiakkaitamme

WiB Marketing Management & Production välittää asiakasyrityksilleen osaajia markkinoinnin moniin tarpeisiin. Asiakkaan tarve voi olla osa-aikainen vuokramarkkinointipäällikkö, markkinoinnin projektipäällikkö tai tiettyyn markkinoinnin osa-alueeseen, kuten Google-markkinointiin tarvittava resurssi.

 

Toisinaan asiakas tarvitsee apuamme kokoaikaisen markkinointiresurssin rekrytointiin.

One4all Finland Oy on suomalainen kasvuyritys, joka kehittää ja toimittaa
digitaalisia asukasviestintä- ja asukaspalveluratkaisuja talo- ja vuokrataloyhtiöille.

 

One4all panostaa omassa toiminnassaan palveluiden laatuun ja asiakaslähtöiseen toimintatapaan. Keväällä 2021 toiminnan laajentuessa tuli ajankohtaiseksi rekrytoida osaavaan tiimiin viestinnän ja markkinoinnin rautainen ammattilainen. 

WiBin salainen ase on oma osaajaverkosto 

WiB Women in Black oli jo entuudestaan tuttu yhteistyökumppani One4all Oy:n
toimitusjohtaja Kitte Hamiltonille, sillä WiB on auttanut pitkäjänteisesti yhtiötä Google Ads -mainonnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Siksi olikin luontevaa miettiä yhdessä tulevan viestintä- ja markkinointiosaajan hakuprofiili.

 

Osaajaprofiilin määrittelyn jälkeen ei ollut tarvetta perinteiselle hakuprosessille. Sopiva ammattilainen löytyi saman tien WiBin omasta osaajaverkostosta. "Teimme sisäisen haun jo olemassa olevaan osaajapankkiimme ja muutama sopiva ehdokas löytyi heti. Tarkentavien haastattelujen jälkeen esitimme asiakkaalle sopivinta ehdokasta, joka olikin sitten napakymppi," kertoo WiBin partneri Jaana Minkkinen.
 

Helpon ja tehokkaan rekrytoinnin mahdollisti WiBin oma verkosto, jossa on markkinoinnin ja viestinnän osaajia tarjolla joko ulkoistetuksi tai omaksi resurssiksi.

"Ensimmäinen ehdokas oli meille se oikea"

Toimitusjohtaja Kitte Hamilton on todella tyytyväinen sekä rekrytointiprosessin helppouteen että lopputulokseen: "Rekrytointi WiBin kautta sujui todella tehokkaasti ja tekijä löytyi nopeasti. Ensimmäinen ehdokas oli meille se oikea ja olemme olleet häneen erittäin tyytyväisiä. Suosittelen!"

Jaa artikkeli:

"Rekrytointi WiBin
kautta sujui todella tehokkaasti ja tekijä löytyi nopeasti. Ensimmäinen
ehdokas oli meille se oikea ja olemme olleet häneen erittäin tyytyväisiä.
Suosittelen!"

Kitte Hamilton | toimitusjohtaja | One4All Finland Oy

Rekrytoinnin helppous ja tehokkuus yllätti
- One4all Finland Oy -