keitä me olemme

 

Olemme pitkän linjan markkinoinnin tehokaksikko. Kannuksemme olemme kumpikin keränneet niin kädet savessa tekemisestä kuin tuloksekkaasta markkinoinnin johtamisesta. Meille pääasia on, että mitkä asetetut mittarit ovatkaan, tulosta syntyy ja on hyvä tekemisen meininki. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro haasteesi, johon tarvitset ammattimaista apua. Kääritään yhdessä hihat ja ryhdytään toimeen!

Kymmenen vuotta kansainvälisen ICT-yhtiön palveluksessa ja kolme vuotta kansainvälisten kauneusbrändien pohjoismaisen maahantuojan brändimarkkinoinnin johtotehtävissä ovat kasvattaneet minusta todellisen markkinoinnin moniottelijan. Hyppysissäni on viety maaliin monet suuret ja pienemmätkin projektit - niin kampanjat, tapahtumatuotannot kuin PR-aktiviteetit, vaikuttajamarkkinointiyhteistyöt ja sisällöntuotannot.

Olen johtanut markkinointia, jossa vastuullani ovat olleet ideointi, budjetointi, resurssointi, tiimin ja alihankkijoiden johtaminen sekä aktiviteettien tuloksekas läpivienti raportointeineen.

Keväällä 2020 päivitin digimarkkinoinnin osaamiseni London Business Schoolin laajassa Mastering Digital Marketing -koulutusohjelmassa.

Mikä onkaan tarpeesi, me tulemme avuksesi ja mitoitamme yrityksesi tarpeita vastaavan sopimuspaketin.
Ota meihin yhteyttä tai varaa suoraan yhteydenottolomakkeella vartin etätapaaminen,
keskustellaan tarpeistasi lisää!

Elina Ostamo

markkinoinnin asiantuntija, tradenomi ja partner

Jaana Minkkinen

markkinoinnin asiantuntija, KTM ja partner

Olen kokenut B2B-markkinoinnin ammattilainen ja omaan kokemusta myös liiketoiminnan johtamisesta ja myynnistä. Hallitsen markkinoinnin suunnittelun, budjetoinnin, projektijohtamisen sekä markkinointiaktiviteettien toteutukset. Sisältöjen tuottaminen on myös ydinosaamistani. 

 

Haluatko tavoittaa asiakkaita verkossa? Sunnittelen ja toteutan Google Ads -mainontaa ja sosiaalisen median kampanjoita.  Olen myös mukana verkkokauppaliiketoiminnassa, joten osaan auttaa sinua verkkokaupan suunnittelussa ja markkinoinnissa. 
 

WiB palveluksessasi

Elina Ostamo HubSpot Content Marketing Certified
Elina Ostamo HubSpot Inbound Marketing Certified
Elina Ostamo HubSpot Content Marketing Certified
Elina Ostamo HubSpot Email Marketing Certified

Seuraa meitä somessa: