keitä me olemme

 

Olemme pitkän linjan markkinoinnin tehokaksikko. Kannuksemme olemme kumpikin keränneet niin kädet savessa tekemisestä kuin tuloksekkaasta markkinoinnin johtamisesta. Meille pääasia on, että mitkä asetetut mittarit ovatkaan, tulosta syntyy ja on hyvä tekemisen meininki.

 

Oman työpanoksemme lisäksi WiB:llä on monipuolinen verkosto markkinoinnin freelancer-osaajia, joiden työpanoksen saat tarpeen mukaan joustavasti käyttöösi.

 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro haasteesi, johon tarvitset ammattimaista apua. Kääritään yhdessä hihat ja ryhdytään toimeen!

15 vuotta kansainvälisten ICT-yhtiöiden palveluksessa ja kolme vauhdikasta vuotta kansainvälisten kauneusbrändien pohjoismaisen maahantuojan brändimarkkinoinnin johtotehtävissä ovat kasvattaneet minusta todellisen markkinoinnin moniottelijan. Hyppysissäni on viety maaliin monet suuret ja pienemmätkin projektit - niin kampanjat, tapahtumatuotannot kuin PR-aktiviteetit, vaikuttajamarkkinointiyhteistyöt ja sisällöntuotannot.

Olen johtanut markkinointia, jossa vastuullani ovat olleet ideointi, budjetointi, resurssointi, tiimin ja alihankkijoiden johtaminen sekä aktiviteettien tuloksekas läpivienti raportointeineen.

Keväällä 2020 päivitin digimarkkinoinnin osaamiseni London Business Schoolin laajassa Mastering Digital Marketing -koulutusohjelmassa.

Mikä onkaan tarpeesi, me tulemme avuksesi ja mitoitamme yrityksesi tarpeita vastaavan sopimuspaketin.
Ota meihin yhteyttä tai varaa suoraan yhteydenottolomakkeella vartin etätapaaminen,
keskustellaan tarpeistasi lisää!

Elina Ostamo

markkinoinnin asiantuntija, tradenomi ja partner

Jaana Minkkinen

markkinoinnin asiantuntija, KTM ja partner

Minulla on vuosikymmenten kokemus markkinoinnista, myynnistä ja liiketoiminnan johtamisesta. Olen toiminut sekä pk-yrityksissä että globaalissa suuryhtiössä markkinoinnin vastuullisissa tehtävissä. Markkinointialan yrittäjäksi ryhdyin 2008.

 

Sielultani olen intohimoinen kehittäjä ja luonteeltani tinkimätön tuloksentekijä. Vahvuuteni on monipuolinen osaaminen: brändinhallinta, markkinointistrategia, -suunnittelu ja -budjetointi sekä markkinointiaktiviteettien toteutus ja seuranta. Myös digitaalinen markkinointi ja sen mahdollisuuksien hyödyntäminen asiakasprojekteissa on ydinosaamistani.

 

Toimin vuokramarkkinointipäällikkönä useassa yrityksessä, joten tunnen erilaisten yritysten markkinoinnin haasteet – ja mahdollisuudet. Tuloksellinen markkinointi vaatii huolellista tavoitteisiin pohjautuvaa suunnittelua, tinkimätöntä tekemistä sekä jatkuvaa tulosten seurantaa & analysointia. Markkinointi on jatkuvaa muutosta.
 

WiB palveluksessasi

Elina Ostamo HubSpot Content Marketing Certified
Elina Ostamo HubSpot Inbound Marketing Certified
Elina Ostamo HubSpot Content Marketing Certified
Elina Ostamo HubSpot Email Marketing Certified

Seuraa meitä somessa: