ETSIMME jatkuvasti VERKOSTOOMME monenlaista osaamista ja MARKKINOINNIN TEKIJÖITÄ:

 

  • markkinointipäällikkö / markkinoinnin generalisti
  • Google-markkinoinnin osaaja (SEO & AdWords)
  • HubSpot-osaaja
  • WordPress-osaaja
  • sisällöntuotannon taitaja / copywriter
  • graafinen suunnittelija / AD
  • somemarkkinoinnin asiantuntija
  • tekninen kääntäjä

OLETKO SINÄ ETSIMÄMME markkinointiosaaja?

 

Markkinointiosaaja,

etsitkö töitä?

Mikäli osaamisesi on timanttista ja tunnistat itsesi yllä kuvatuista profiileista, jätä meille yhteystietosi, CV sekä mahdollinen portfolio. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä online-tapaamisen sopimiseksi. 

asiakkaitamme

WiB Marketing Management & Production välittää asiakasyrityksilleen osaajia markkinoinnin moniin tarpeisiin. Asiakkaan tarve voi olla osa-aikainen vuokramarkkinointipäällikkö, markkinoinnin projektipäällikkö tai tiettyyn markkinoinnin osa-alueeseen, kuten Google-markkinointiin tarvittava resurssi.

 

Toisinaan asiakas tarvitsee apuamme kokoaikaisen markkinointiresurssin rekrytointiin.

Vuokramarkkinointipäälliköt, projektikohtaiset tekijät sekä tiettyyn markkinoinnin osa-alueeseen keskittyvä osaaminen ovat freelancer-perusteista työtä jossa edellytämme, että sinulla on mahdollisuus laskuttaa tekemäsi työt WiB:ltä sopimuksen mukaisesti.

Nimi  
Sähköpostiosoite  
Kaupunki  
Miten löysit meidät?  
Oletko freelancer vai etsitkö palkkatöitä?  
Lisää tähän linkki portfolioosi  
Liitä tähän CV:si  
  
  
 

haemme JUURI NYT

Someosaaja

Haemme asiakasyrityksellemme freelancer-someosaajaa 

Haemme juuri nyt asiakkaallemme, kotimaiselle ja vakavaraiselle kasvuyritykselle, freelancer-pohjalta työskentelevää someosaajaa. Työtä on tarjolla aluksi noin kahdeksan viikkotunnin verran, myöhemmin mahdollisesti enemmän.

Toimeksianto edellyttää sinulta erityisesti Instagramin tuntemusta alustana, hyvää suomenkielen kirjoitustaitoa sekä visuaalista silmää ja idearikasta otetta hyödyntää Instagramin mahdollisuuksia. Tehtävässä menestymisen mittareita ovat someyleisön kasvattaminen, sitoutuminen sekä postausten saama näkyvyys. 

 

Toimeksianto täytetään sopivan kandidaatin löydyttyä – mikäli koet osaamisesi vastaavan kriteereitä ja kalenteristasi löytyy aikaa toimeksiannolle, täytäthän alla olevalle lomakkeelle tietosi ja avoimeen kenttään maininta *someosaaja* niin otamme yhteyttä!