asiakkaitamme

Mikä onkaan tarpeesi, me tulemme avuksesi ja mitoitamme yrityksesi tarpeita vastaavan sopimuspaketin.
Ota meihin yhteyttä tai varaa suoraan yhteydenottolomakkeella vartin etätapaaminen,
keskustellaan tarpeistasi lisää!

Pro Component on kotimainen kaupan, teollisuuden ja logistiikan järjestelmien tukkutoimittaja. Autamme asiakasta markkinoinnin suunnittelussa sekä markkinointiaktiviteettien toteutuksessa.
Toteutamme palvelun Vuokraa markkinointipäällikkö -konseptilla.

Pro Component

HeadCount

HeadCount on kesällä 2020 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin keskittyvä asiantuntijayritys. Olimme mukana  yrityksen käynnistysvaiheessa, jolloin autoimme brändi-ilmeen, tone of voicen ja markkinointistrategian luomisessa, palvelujen muotoilussa sekä digitaalisen näkyvyyden rakentamisessa uudelle yritykselle. Toteutukseen kuuluivat muun muassa verkkosivuston ja sen sisällön luominen sekä sosiaalisen median kanavat ja niihin strategiat asiakkaan itse toteutettavaksi. 

Pericad

Pericad on suomalainen AV-laitteiden ja tietokoneiden oheislaitteiden maahantuoja ja tukkukauppa. Kehitämme verkkokauppaa yhdessä asiakkaan kanssa, sekä tuotamme monipuolisia digitaalisen markkinoinnin sisältöjä ja -kampanjoita Vuokraa markkinointipäällikkö -konseptilla

F-Secure

F-Secure on johtava suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva tietoturvatalo, joka on turvannut miljoonia laitteita ympäri maailmaa jo lähes 30 vuoden ajan. Tuotevalikoima kattaa niin päätelaitteiden suojaukseen suunnitellut tuotteet kuin tämän päivän haastavien kyberuhkien torjumiseen liittyvät kattavat ratkaisut ja konsultoinnin. Toteutimme jatkuvaa Vuokraa markkinointipäällikkö -palvelua F-Securen corporate-liiketoimintayksikölle niin markkinoinnin suunnitteluun kuin aktiviteettien toteutukseen. 

Happy Fish Shop

Happy Fish Shop on kotimainen muovittomien tuotteiden verkkokauppa, joka myy vain luonnollisista tai biopohjaisista materiaaleista valmistettuja tuotteita. Olemme rakentaneet verkkokaupan alusta lähtien, ja tuotamme sille jatkuvaa digitaalisen markkinoinnin näkyvyyttä - hakusanamainontaa, hakukoneoptimointia sekä sosiaalisen median markkinointia.  

Fujitsu on yksi maailman suurimmista tieto- ja viestintätekniikan palvelu- ja laitetoimittajista. Japanilainen yritys tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Toteutimme jatkuvaa Vuokraa markkinointipäällikkö –palvelua Fujitsun Suomen myyntiyhtiön teknologia- ja tietoturvayksiköille niin markkinoinnin suunnitteluun kuin aktiviteettien toteutukseen.

Fujitsu

Targus

Targus on globaali kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja. Targus Group International toimii yli 145 maassa. Toimimme Targuksen markkinointiviestinnän paikallisena kumppanina Suomessa.

NBI Nordic Beauty Import

NBI Nordic Beauty Import on kauneusalan innovatiivisiin, korkealuokkaisiin tuotteisiin keskittynyt maahantuonti- ja brändinhallintayhtiö, jonka toimialueena ovat Pohjoismaat sekä Baltia. NBI:n maahantuomia ja markkinoimia tuotebrändejä ovat mm. Tangle Teezer, beautyblender, invisibobble, Tonymoly, Huxley, Konjac Sponge ja Kocostar. Toteutimme asiakkaalle Vuokraa markkinointipäällikkö -palvelua, jossa vastasimme asiakkaan markkinoinnin johtamisesta ja kehitimme markkinointisuunnittelun ja -budjetoinnin prosesseja, sekä jälleenmyyjäkanavaan suuntautuvaa sekä kanavan kanssa yhdessä toteutettavaa monikanavaista markkinointia.

Olemme olleet puuttuva palanen monen yrityksen markkinoinnissa jo vuodesta 2017

Tässä muutamia poimintoja asiakasyrityksistämme, joiden toiminnassa olemme parhaillaan tai olemme olleet mukana.  

Crayon

Crayon on maailman johtava ohjelmistojen ja pilvipalveluiden hankintaan, hallintaan ja optimointiin erikoistunut asiantuntijayritys. Autamme Crayonin Suomen myyntiyhtiötä erilaisissa markkinoinnin projekteissa, kuten sisällöntuotannossa, sisältöjen lokalisoinneissa, hakukonemarkkinoinnissa sekä sosiaalisen median kampanjoissa.

HeadCount-logo

mcare

mcare on Pohjoismaiden johtava Apple-laitteiden huoltopalvelujen tarjoaja. Se palvelee sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita. Kattavien huoltopalvelujen lisäksi mcare ostaa käytettyjä Apple-laitteita ja jälleenmyy niitä kunnostettuna mcared-verkkokaupassaan, mikä tukee kestävää kehitystä.  Autoimme asiakasta digimarkkinointiaktiviteettien monipuolisessa toteuttamisessa Vuokraa projektipäällikkö -palvelulla. Olemme toteuttaneet asiakkaalle mm. kampanjasivustoja eri pohjoismaisilla kielillä, sekä kampanjamateriaaleja some- ja Google Display -mainontaan. 

mcare logo